SKYDDSÄNGEL FÖR BARNDIABETESFONDEN

SKYDDSÄNGEL FÖR BARNDIABETESFONDEN

249 kr


Betala efter leverans.

Alltid på Ellwi
1-2 dagars frakt
Fri frakt 450 kr
Klarna Faktura

SKYDDSÄNGEL FÖR BARNDIABETESFONDEN

Cirka 8 000 barn och ungdomar i Sverige lever med typ 1 diabetes och i genomsnitt drabbas två nya barn varje dag. Den som drabbas tar i snitt sex insulinsprutor om dagen eller cirka 2 000 sprutor varje år. Livet ut.

Barndiabetesfonden startades 1989 och stöttar forsknigen för att lösa gåtan kring diabetes hos barn och ungdomar. Tyvärr saknas ofta tillräckligt med pengar för att kunna driva projekt i den omfattning som behövs för att  göra riktiga genombrott. För varje blå/gul ängel du köper ger jag 15 kr till förbundets viktiga arbete.

Den underbara skyddsängeln är en unikt och symbolfyllt halsband som du kan känna dig vacker och speciell i. Ängeln mäter cirka 4 x 3,5 cm och kedjan som ingår mäter cirka 45 cm.  Din ängel ligger därför nära hjärtat, precis där den ska vara. Varje ängel levereras i en organzapåse.

Skyddsängeln och kedjan är producerad i en kopparlegering överdragen med 18 K gulddoublering gult guld. Det går bra att köpa till en lång kedja (cirka 85  cm) – klicka då här.

Frakt
Fraktavgift 49 kronor. Fri frakt över 449 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 14.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.