SKYDDSÄNGEL ASTMA- OCH ALLERGIFÖRBUNDET

SKYDDSÄNGEL ASTMA- OCH ALLERGIFÖRBUNDET

249 kr


Betala efter leverans.

Alltid på Ellwi
1-2 dagars frakt
Fri frakt 450 kr
Klarna Faktura

SKYDDSÄNGEL FÖR ASTMA- OCH ALLERGIFÖRBUNDET

Det finns över tre miljoner astmatiker och allergiker i Sverige. Astma- och Allergiförbundet arbetar för att ge ett friskare och tryggare liv för alla med astma, allergi, eksem eller annanöverkänslighet genom att sprida information, bedriva opinionsbildning och stödja forskning.

Jag tycker det är viktigt att stötta detta viktiga arbete, därför ger jag 15 kr/såld ängel till ASTMA- OCH ALLERGIFÖRBUNDET.

Den underbara skyddsängeln är en unikt och symbolfyllt halsband som du kan känna dig vacker och speciell i. Ängeln mäter cirka 4 x 3,5 cm och kedjan som ingår mäter cirka 45 cm.  Din ängel ligger därför nära hjärtat, precis där den ska vara. Varje ängel levereras i en  organzapåse .

Skyddsängeln och kedjan är producerad i rostfritt stål överdragen med 18 K gulddoublering.  Det går bra att köpa till en lång kedja (cirka 85  cm) – klicka då här.

KLICKA HÄR FÖR ALLA VÅRA ÖVRIGA SKYDDSÄNGLAR!

Frakt
Fraktavgift 49 kronor. Fri frakt över 449 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 14.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.