SKYDDSÄNGEL FÖR BLODCANCERFONDEN

SKYDDSÄNGEL FÖR BLODCANCERFONDEN

199 kr

249 kr

Betala efter leverans.

Alltid på Ellwi
1-2 dagars frakt
Fri frakt 450 kr
Klarna Faktura

SKYDDSÄNGEL FÖR BLODCANCERFONDEN

Varje år drabbas cirka 5 000 personer i Sverige av en blodcancersjukdom. Blodcancerfondens medel går till blod- och blodcancerforskning, omvårdnadsprojekt och utbildning av vårdpersonal. De riktar sig främst till yngre forskare och försöker även vara ett värdefullt stöd för landets sjuksköterskor som jobbar med blodsjukdomar.

Jag tycker det är viktigt att stötta forskningen därför ger jag 15 kr/såld ängel till BLODCANCERFONDENS viktiga arbete.

Den underbara skyddsängeln är ett unikt och symbolfyllt halsband som du kan känna dig vacker och speciell i. Ängeln mäter cirka 4 x 3,5 cm och kedjan som ingår mäter cirka 45 cm.  Din ängel ligger därför nära hjärtat, precis där den ska vara. Varje ängel levereras i en  organzapåse och utmärkt att ge som en gåva till dig, eller till någon du håller av.

Skyddsängeln och kedjan är producerad i rostfritt stål överdragen med 18 K vit- eller gul guldplätering. Det går bra att köpa till en  lång kedja (cirka 80  cm) – klicka då här.

Frakt
Fraktavgift 49 kronor. Fri frakt över 449 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 14.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.