LOVE RING FÖR BRÖSTCANCERFORSKNINGEN

LOVE RING FÖR BRÖSTCANCERFORSKNINGEN

259 kr

Betala efter leverans.

Alltid på Ellwi
1-2 dagars frakt
Fri frakt 450 kr
Klarna Faktura


Vackra Love nu i ring!

Vår alldeles första och egna design av silverringen Love. Detta är en uppföljare av halsbandet Love. Love återspeglar kärlek, både mot sig själv och mot de i sin omgivning. Vi vill ge våra kunder samma kärlek som de ger oss och därför blev det självklart för oss att skapa Love. 

Ringen är gjord i 925 sterling silver. Ringens storlek passar alla eftersom den är justerbar och one size. Ringens cuff är 1 cm bred. Stenarnas färg på hjärtat är svagt ljus rosa. En mycket vacker ring som passar till alla tillfällen

Som vanligt skänker vi 15 kr per såld ring till Bröstcancerforskningen via Bröstcancerförbundet där Ellwi är en betrodd partner. Bröstcancerförbundet har funnits sedan 1982 och arbetar för att alla som drabbas av bröstcancer ska få den hjälp och det stöd som personen behöver. Ett livsviktigt arbete som gör att många liv räddas när sjukdomen upptäcks i tid.

Material: 925 Sterling Silver

Storlek: One-size, justerbar så att du kan välja vilket finger du vill ha ringen på. När ni har justerat ringstorleken som passar på fingret ska du inte justera ringstorleken för ofta. det kommer att hjälpa ringen att hålla en längre tid.  

Köp din ring idag och få det hemlevererat inom 2-3 arbetsdagar!

✔ 15kr till Bröstcancerforskningen
✔ Supporter till Bröstcancerförbundet
✔ One-size passar alla
✔ Leverans 2-3 dagar

Frakt
Fraktavgift 49 kronor. Fri frakt över 449 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 14.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.