SKYDDSÄNGEL FÖR ALZHEIMERFONDEN

SKYDDSÄNGEL FÖR ALZHEIMERFONDEN

199 kr

249 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Alltid på Ellwi
1-2 dagars frakt
Fri frakt 450 kr
Klarna Faktura

SKYDDSÄNGEL FÖR ALZHEIMERFONDEN

160 000 människor i Sverige är drabbade av någon form av demenssjukdom men ännu saknas både botemedel och bra mediciner.

Alzheimerfonden är en stiftelse som samlar in och delar ut pengar till forskning kring Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar. De ger också visst stöd till vidareutbildning av vårdpersonal som vill fördjupa sina kunskaper inom demensområdet.

Genom att köpa denna specialängel bidrar du till Alzheimerfondens viktiga arbete med 15 kr/ängel. Mer forskning är det enda som kan stoppa demens, vår nya folksjukdom.

 Den underbara skyddsängeln är en unikt och symbolfyllt halsband som du kan känna dig vacker och speciell i. Ängeln mäter cirka 4 x 3,5 cm och kedjan som ingår mäter cirka 45 cm.  Din ängel ligger därför nära hjärtat, precis där den ska vara. Varje ängel levereras i en  organzapåse .

Skyddsängeln är producerad i en kopparlegering överdragen med 18k platina- eller gulddoublering.  Det går bra att köpa till en lång kedja (cirka 85  cm) – klicka då här.

Tack för din omtanke.

Frakt
Fraktavgift 49 kronor. Fri frakt över 449 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 14.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.