LIV ARMBAND FÖR BRÖSTCANCERFORSKNING

LIV ARMBAND FÖR BRÖSTCANCERFORSKNING

259 kr


671 omdömen

Betala efter leverans.

Alltid på Ellwi
1-2 dagars frakt
Fri frakt 450 kr
Klarna Faktura

Vi kan äntligen visa upp vårt älskade armband LIV! Med sin eleganta, diskreta & stilrena design är Liv ett armband som gjort för att fira livet.

Vi funderade på hur vi kunde fortsätta hjälpa till och bidra till olika organisationer som vi på Ellwi brinner för så mycket, och så kom armbandet LIV till. Designen är inspirerad från den rosa månaden och vi skänker 15 kr per sålt armband till forskningen mot bröstcancer. 


✔ 15kr till Bröstcancerforskningen
✔ Supporter till Bröstcancerförbundet
✔ One-size passar alla
✔ Leverans 2-3 dagar


Sätt på dig ditt snyggaste smycke en lördagskväll som stödjer forskningen mot bröstcancer och njut av kvällen. Vi har lagt mycket fokus på att skapa en tidlös design som samtidigt gör gott. Välj ditt glow i silver, rosé eller guld. 

Rosetten mäter 2cm, armbandet är 2mm tjockt & är 18 cm långt i one-size med justerbar storlek där man själv kan fästa spännet så att armbandet kan bäras precis som du önskar.

Som vanligt skänker vi 15 kr per sålt armband till Bröstcancerforskningen via Bröstcancerförbundet där Ellwi är en betrodd partner. Bröstcancerförbundet har funnits sedan 1982 och arbetar för att alla som drabbas av bröstcancer ska få den hjälp och det stöd som personen behöver. Ett livsviktigt arbete som gör att många liv räddas när sjukdomen upptäcks i tid.

Material: Kirurgiskt stål, överdragen med 18K vitt eller gult guld

Köp ditt armband idag och få det hemlevererat inom 2-3 arbetsdagar!

Frakt
Fraktavgift 49 kronor. Fri frakt över 449 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 14.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.